Wat is een Featured Snippet? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is een Featured Snippet?

Uitgelicht fragment
✅ Ook bekend als: rijk antwoord, direct antwoord
📖 Wat is Featured Snippet?
Als de zoekterm de vorm van een vraag heeft, kan de eerste vermelding in de SERP’s de vorm hebben van een featured snippet. Het wordt weergegeven in een vak met een antwoordoverzicht en de websitelink eronder.
Door gestructureerde gegevens te gebruiken, kunnen we Google helpen onze inhoud beter te begrijpen en dit kan ons helpen onze inhoud als een featured snippet te vermelden. Google bepaalt programmatisch welke website de vraag het beste beantwoordt en geeft deze echter weer.
We kunnen voorkomen dat Google onze website gebruikt voor het featured snippet door de nosnippet-tag te gebruiken, maar het blokkeert ook de weergave van beschrijvingen onder uw SERP-vermelding.
ONDERWERP: Featured Snippet

F

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.