Wat is Duplicate Content? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is Duplicate Content?

Dubbele inhoud
📖 Wat is dubbele inhoud?
Gedupliceerde inhoud is een substantieel blok inhoud dat op meer dan één webpagina wordt weergegeven (binnen hetzelfde domein of op verschillende webpagina’s).
Het probleem met dubbele inhoud is dat wanneer een bot van een zoekmachine deze vindt, deze niet kan bepalen welk domein relevanter is voor het onderwerp. Maar dubbele inhoud komt ook vaak voor op een pagina. Bijvoorbeeld als u een aparte mobiele of een lokale versie van uw website heeft. In dit geval moet u een pagina kiezen die het origineel zal zijn en een stukje code (rel = canonical) aan alle andere toevoegen, waarbij de zoekmachines duidelijk naar de originele versie verwijzen.
ONDERWERP: Duplicate Content

D

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.