Wat is Deep Linking? | | Team Made Webdesign SEO

SEO WIKI

Onderwerp: Deep Linking

Op zoek naar een specifieke SEO-term? Ons SEO-woordenboek maakt het begrijpen van vakjargon makkelijker en vereenvoudigt SEO-termen.

Ben je op zoek naar hulp? Jouw website beter laten scoren is waar wij van houden.

Klik en leer meer over SEO en onze diensten.

Wat is Deep Linking?

Deep Linking
📖 Wat is Deep Linking?
Een methode die interne links binnen de website-inhoud gebruikt. In feite is een deep link elke link van de ene webpagina op een website naar een andere webpagina op dezelfde website. Dit wordt gebruikt in calls-to-action of binnen artikelen, waarbij een link wordt gebruikt om de bezoeker naar een pagina met meer informatieve inhoud te leiden.
Het is een belangrijke SEO-methode om link equity naar uw webpagina's te verspreiden en de verblijftijd en betrokkenheid van bezoekers te verlengen. U zult waarschijnlijk ook een andere, maar topicaal vergelijkbare set zoekwoorden voor elke pagina hebben en een koppeling ertussen verhoogt de algehele paginarelevantie.

Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, ... We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Scroll naar top