Wat is Content Spinning? | | Team Made Webdesign SEO

SEO WIKI

Onderwerp: Content Spinning

Op zoek naar een specifieke SEO-term? Ons SEO-woordenboek maakt het begrijpen van vakjargon makkelijker en vereenvoudigt SEO-termen.

Ben je op zoek naar hulp? Jouw website beter laten scoren is waar wij van houden.

Klik en leer meer over SEO en onze diensten.

Wat is Content Spinning?

Inhoud draaien
✅ Ook bekend als: article-spinning

📖 Wat is Content Spinning?
Een goedkope SEO-techniek waarbij hetzelfde artikel wordt herschreven, met synoniemen of door de woordvolgorde in de zin te veranderen.

Op deze manier worden veel artikelen gemaakt in de hoop dat Google ze niet als duplicaten markeert. Bij sommige SEO strategieën worden deze artikelen overal op internet geplaatst en linken terug naar het origineel. Het is een riskante black hat SEO-praktijk die vaak met verschillende software wordt gedaan.

Als disclaimer: schrijvers spinnen vaak inhoud in hun artikelen om de gelijkenisverhouding te verkleinen. In principe is er niets aan de hand als dit slechts voor een klein deel van de inhoud wordt gedaan en je de inhoud slechts één (of twee) keer plaatst. Content herbruiken op je eigen website wordt niet per definitie afgestraft door Google. 

Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, ... We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Scroll naar top