Wat is een Clickbait? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is een Clickbait?

Clickbait
📖 Wat is Clickbait?
Een link die bedoeld is om de gebruiker te verleiden erop te klikken. Deze links gebruiken ankertekst of headline-tags die de nieuwsgierigheid van de gebruiker bespelen.
Met behulp van woorden en uitdrukkingen als ongelooflijk, verbazingwekkend, ultiem, “moet je zien” en “je zult het niet geloven”, hebben deze links een kans om hun CTR te verhogen.
Het gebruik van clickbait kan het verkeer naar uw website vergroten, maar denk er eerst over na om er zeker van te zijn dat het geschikt is voor uw specifieke niche.
ONDERWERP: Clickbait

C

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.