Wat is Brand Mention Link Building? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is Brand Mention Link Building?

Merkvermelding Link Building
📖 Wat is Link Building met merkvermelding ?
Dit is een linkbuilding-tactiek waarbij u naar webpagina’s zoekt die uw merk, service, product of persoonlijke naam vermelden, zonder naar u te linken. U bereikt dan deze websites (of de websites die relevant zijn en een behoorlijke domeinautoriteit hebben om precies te zijn) en laat ze een backlink toevoegen. Dit is een tactiek die een hoog investeringsrendement oplevert, aangezien de kans dat de website waarmee u contact opneemt, u een backlink geeft, erg groot is.
U kunt Google Alerts gebruiken om elke vermelding van uw merk, dienst of product bij te houden.
ONDERWERP: Brand Mention Link Building

B

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.