Wat is Bounce Rate? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is Bounce Rate?

Bouncepercentage
📖 Wat is het bouncepercentage ?
Een statistiek die laat zien hoeveel bezoekers naar uw website zijn gekomen en onmiddellijk daarna zijn vertrokken zonder enige actie uit te voeren of op een van uw andere pagina’s te browsen. Een vuistregel is hoe lager het bouncepercentage, hoe beter. Een hoog bouncepercentage (meer dan 70%) is een reden tot bezorgdheid en kan worden veroorzaakt door veel verschillende problemen, zoals traag laden van pagina’s, inhoud van lage kwaliteit, niet-reagerende bestemmingspagina, gebruik van te veel advertenties, uw bezoekers vinden uw pagina niet relevant voor de zoekwoorden die ze gebruikten enz.
ONDERWERP: Bounce Rate

B

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.