Wat is Blog Commenting? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is Blog Commenting?

Blog reageren
📖 Wat is blogcommentaar ?
Blogcommentaar was een zeer populaire tactiek voor het opbouwen van links, waarbij je een blogartikel vindt dat relevant is voor jouw niche en een reactie achterlaat met een link.
Tegenwoordig is deze tactiek aanleiding tot discussie. Omdat het te veel werd misbruikt en mensen massaal blogartikelen spamden en overal links en irrelevante opmerkingen achterlieten, passen commentaarsecties nu een nofollow toe op links. Google heeft ook een einde gemaakt aan deze praktijk door links van irrelevante websites te bestraffen en door de linkwaarde te verminderen die wordt doorgegeven door pagina’s die enorme hoeveelheden links bevatten.
Zoals u kunt zien, kan deze tactiek u meer pijn doen dan u helpen. Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds gevallen waarin dit passend is. Als u een waardevolle opmerking achterlaat in een blogartikel, kunt u relaties opbouwen in uw niche en resulteren in het plaatsen van gasten. U krijgt misschien geen link equity, maar wat u kunt verwachten, is een toename van het verkeer.
ONDERWERP: Blog Commenting

B

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.