Wat is een Backlink? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is een Backlink?

Backlink
✅ Ook bekend als: inkomende link, inkomende link, citaat, externe link
📖 Wat is Backlink?
Er wordt een backlink gemaakt wanneer een andere website naar uw website linkt. In wezen is het een “blijk van vertrouwen”, een citaat dat laat zien dat deze andere website naar jou verwijst als een waardevolle en relevante bron. Het SEO-effect werkt in twee richtingen: wanneer iemand naar u linkt of wanneer u naar andere websites linkt.
Een effectieve link heeft een hoge linkautoriteit en een hoge linkrelevantie.
Het aantal backlinks naar een specifieke website is een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de paginarangschikking.
In dit artikel vindt u meer over backlinks .
ONDERWERP: Backlink

B

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.