Groeien met SEO Checklist 2022| | Team Made Webdesign SEO

Groeien met SEO! SEO Checklist 2022.

10 Don’ts en een checklist met do’s

Het maken van de perfecte site en web business is een ingewikkelde taak. Je moet ervoor zorgen dat hij werkt op alle apparaten, snel en veilig is en inhoud van hoge kwaliteit heeft. Eens je dat hebt kun je nadenken over de juiste SEO-strategieën voor jouw sector.

Klik hier om direct de checklist downloaden

Zichtbaar worden op Google is moeilijker dan ooit. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan jouw SEO. Deze checklist helpt je daarbij.

Hieronder een korte opsomming van de 10 zaken die bedrijven het vaakst weerhouden van groei via SEO:

1) Gebrek aan consistentie met SEO, social media, content marketing en bloggen

Het gebrek aan consistentie met SEO, sociale media, content marketing en bloggen kan moeilijk zijn voor uw bedrijf om te groeien. Het is belangrijk om deze zaken in de gaten te houden als u het goed wilt doen in de zoekmachine.

2) Uw website niet evalueren op mobiele compatibiliteit

Het is belangrijk om uw website te evalueren op mobiele compatibiliteit. Het hebben van een responsive design op uw website is een van de meest elementaire manieren om ervoor te zorgen dat uw site goed zal scoren op Google.

3) Pagina’s niet coderen met SEO-tags

Als je op zoek bent naar meer verkeer via Google, moet je overwegen om SEO-tags te gebruiken op elke pagina van je site. Google heeft in de loop der tijd herhaaldelijk wijzigingen aangebracht die meer gewicht hebben gegeven aan woorden die relevant of belangrijk zijn voor gebruikers op afzonderlijke pagina’s.

4) Het negeren van audit aanbevelingen

Regelmatig zou je een audit van je site kunnen uitvoeren. Als daaruit aanbevelingen komen, kunnen die je helpen om jouw site beter te laten scoren in de zoekresultaten van Google.

5) Geen backlink strategie

Het hebben van een goed ontwikkelde backlink strategie kan effectief zijn voor jouw bedrijf. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je manieren hebt om meer backlinks naar jouw site te krijgen.

6) Geen trefwoorden gebruiken in de titel van uw website

Elke pagina moet een titel hebben. Overweeg om trefwoorden of zoektermen in de titels te gebruiken, zoals in de titels van blogberichten.

7) Geen volledige contactinformatie aanbieden op uw website

Niet alleen consumenten zijn op zoek naar de contactinformatie van bedrijven. Ook Google hecht daar veel waarde aan. Google wil zijn zoeker enkel naar betrouwbare websites doorsturen. Onvolledige of foutieve contactinformatie kan je zoekresultaten schaden. Die contactinformatie moet overal, over het gehele internet, gelijk zijn. Zo niet, loopt je risico daarvoor afgestraft te worden.

8) Gebruik van black hat technieken

Een link building proces met te veel black hat tactieken zou jouw ranking kunnen schaden in plaats van ze te verbeteren. Denk dus altijd na of je de richtlijnen van Google niet overtreedt. Doe je het toch… doe het dan op een slimme manier.

9) Geen kwaliteitsvolle inhoud op je website

Kwaliteitsvolle inhoud is belangrijk voor zoekmachine optimalisatie. Zorg er dus altijd voor dat je relevante trefwoorden, titels en beschrijvingen op al je pagina’s en berichten hebt.

10) Jouw website heeft geen:

  • beoordelingen van klanten of gebruikers
  • nieuwe content
  • beheerder met kennis over hoe Google werkt
  • Google Analytics Code of het wordt niet correct gebruikt

Checklist SEO 2022

Behalve de don’t willen we je natuurlijk ook helpen met de do’s. Daarom hebben we een handige checklist voor je, waarmee je zelf aan de slag kunt. Geniet in 2022 van meer zichtbaarheid in Google.

De checklist kan je hieronder downloaden. Het biedt een overzicht van de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden om de ranking van jouw bedrijf of site in Google te verbeteren

Neem de controle over uw SEO terug met deze checklist

Ben je op zoek naar SEO advies, download dan onze checklist! Zo kan je de inhoud van je website zo structureren dat deze beter aansluit bij de richtlijnen van Google. Als je vragen hebt of meer hulp nodig hebt met SEO, neem dan vandaag nog contact met ons op.

➥ Doe je ding ❤

Meer berichten om je online aanwezigheid te verbeteren

Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, ... We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Scroll naar top

Maak je klaar voor meer bezoekers via Google in 2022!

Download onze SEO Checklist nu