Portfolio

Portfolio

Onze recente projecten


Bekijk hier een paar van onze afgelopen projecten. Heb je vragen of wil je meer 
weten over jouw potentiële project? Aarzel dan niet met ons contact op te nemen.

Ieder project start vanuit een wit blad, we bespreken jouw verwachtingen en doelstellingen.  Dan realiseren we alles naar jouw wens, tot je volledige tevreden bent met het resultaat. Tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkste. Jij tevreden, wij tevreden. Onderstaande projecten zijn een greep uit onze eerdere realisaties. 

Zakenkantoor Keerman

Zakenkantoor Keerman is een onafhankelijk verzekeringskantoor. De zaakvoerder en het personeel zijn echte vertrouwenspersonen voor particulieren en bedrijven. Enerzijds moest de website dat meer uitstralen.  Anderzijds was er nood aan een reeks bijkomende functionaliteiten (vb: online afspraak maken, online aanvraagformulieren, ...)


À BLOC

À Bloc is sinds kort de referentie in de Benelux als het gaat om alles wat met sportieve fietsen te maken heeft. Van MTB tot koersfiets en tot gespecialiseerde triatlonfietsen.

E-commerce
Online marketing
Copywriting
Webcataloog
SEO
Aanvraagformulieren diensten
Coureur Local

Deze startup wil de brug slaan tussen hedendaagse communicatie en de typische "old school velomaker'. Enerzijds kan je hier een koffie drinken of boek lezen terwijl je wacht op de door een vakman uitgevoerde herstelling. Anderzijds krijg je via hun webwinkel een gigantische keuze aan uiteenlopende fietsen aangeboden.

Lenen voor iedereen

Lenen voor iedereen is een website die het brede publiek wil informeren over alles wat met leningen te maken heeft. De focus ligt op conversie via de juiste marketingstrategieën.
My Shirt Matters

Myshirtmatters.com is een webshop. Ze bieden T-shirts en andere bedrukte producten aan. Alles onder het motto: "Show you care by what you ware" of "toon waar je om geeft met wat je draagt"

E-commerce
Full E-Shop (POD)
Online marketing
Advertentie management
Betaal en verzend modules
Onthaastingspraktijk Apurelle

Ben je de stress en dagelijkse sleur beu? Bij onthaastingspraktijk Apurelle kom je tot rust en leer je jezelf opnieuw een centrale rol geven.

Voor deze zaak heeft Team Made de huisstijl, logo, website en webshop ontwikkeld. 
Pinuts


Een blog draaiende rond alles wat met het bouwen en beheren van websites heeft te maken.

Leen De Rauw


Persoonlijke website. Met deze one-pager maakt de HR-specialist aan haar toekomstige werkgevers en collega's duidelijk dat ze outside de box kan denken.

Vraag je je af of Team Made ook voor jouw een geschikte partner zou zijn?
Vraag vrijblijvende een offerte voor je project. Duw op onderstaande knop
.
Vul enkele gegevens in en wij contacteren je zo snel mogelijk om alle details om te zetten naar een persoonlijke offerte.


Samen verbeteren we je

WEBSITE DESIGN

Team Made is een webdesign bedrijf in Gent. We bouwen hoofdzakelijk WordPress-websites. Zij vormen de ideale basis voor je online communicatie en online marketing

info@teammate.be
0475/556 200

Dennis Matthijs
Maisstraat 78
9000 Gent

We helpen je om je online doelen te bepalen. We tekenen samen met jou een strategie uit. We bouwen en ontwikkelen je website en zorgen dat hij gevonden wordt.

Scroll naar top