Over Ons

Wie we zijn & waarom we doen wat we doen

TEAM

MADE

TEAM

MADE

TEAM

MADE

Wij zijn Team Made…
Waarom Team?

Met “TEAM” verwijzen we naar 3 dingen:

1. Synergie:

Een succesvolle website is niet enkel het werk van de webdesigner. 

Het is het resultaat van een goede samenwerking tussen de bouwer en de klant dat geeft net de meerwaarde.

MADE” is enerzijds een verwijzing naar de naam van de oprichter Dennis Matthijs. 

Anderzijds is het een manier om de credits voor het werk te delen met partners en klanten. Onze websites zijn “TEAMMADE”, wat zoveel wil zeggen als het resultaat van een gezamelijke inspanning. 

Samen met ons vorm je een team die geen enkele online uitdaging uit de weg hoeft te gaan..

2. Netwerk van experts:

Zelden is iemand specialist of expert in meerdere domeinen. De kracht van Team Made zit deels in de samenwerking met andere experts. 

Zo werken we samen met grafisch ontwerpers en programmeurs voor specifieke opdrachten.

3. Ambities:

Met Team wordt ook verwezen naar onze eigen ambities. We willen groeien en uiteindelijk een volledig team aansturen om nog sneller en beter op de vragen van klanten te kunnen inspelen. 

We gaan altijd door

Wat je ook in gedachten hebt, wat je deadline ook is, we blijven gaan. We gaan zelfs door als we klaar zijn. Eens je website af is, blijf je gewoon op ons terugvallen voor aanpassingen en advies.

We houden van Doelen

Wij kicken op het behalen van online doelen. Eens je een online doel voor ogen hebt, wordt dat onze eindbestemming en gaan we samen op reis, 

We houden van structuur

Een online project pak je net als andere projecten stap voor stap aan. Bij iedere stap, in iedere fase werken we samen om het hele proces zo efficient mogelijk te laten verlopen.

Simpel is goed

We geloven in het KISS principe. Keep It Simple ( S̶t̶u̶p̶i̶d̶ ) & Short. Sommige dingen moet je niet onnodig ingewikkeld maken. Soms kan een simpele actie zorgen voor een grote boost.

Jouw online dromen zijn onze ambities

ons doel is jouw doel. Jouw succes is ons succes.

Alles begint bij een goed gesprek. Tijdens dat gesprek graven we heel diep. We willen jouw ambities en jouw doelen heel duidelijk en klaar krijgen.  We willen weten wat jou en jouw onderneming motiveert en drijft.

Als jij je doel haalt en je ambities waarmaakt, dan zijn wij succesvol.

Ontmoet enkel van onze klanten

Wij werken voor hen

Wij werken voor andere ondernemers. Wij helpen hen groeien en geven hen de mogelijkheden om online even succesvol te zijn als offline. Neem contact met ons op, samen plannen we de weg naar je online succes. 

Samen zetten we je verhaal online verder.

We slaan de handen in elkaar en gaan ervoor.

Scroll naar top