Online marketing nieuws en tips | | Team Made Webdesign SEO

Effectieve advertenties schrijven

Leer hoe je effectieve en rendabele advertenties kunt schrijven voor jouw bedrijf. Ontdek waardevolle tips over het tonen van de toegevoegde waarde van je bedrijf, het kiezen van de juiste zoekwoorden en het schrijven van meerdere advertenties voor het testen van verschillende strategieën.

Sleutelcomponenten van een blogpost

Wil je een boeiende blogpost maken? We laten je de belangrijkste onderdelen zien van een effectieve en boeiende blogpost. Trek lezers aan en geef hen waardevolle informatie.

3 PPC-STRATEGIETIPS VOOR KLEINE BEDRIJVEN

Vraagt u zich af of “Online advertenties” of “PPC” iets voor uw bedrijf is? Pay-per-click-advertenties, is een marketingmethode waarbij uw bedrijf via andere websites en platformen bezoekers aantrekt, die ook interesse zullen hebben in uw producten.

USP: De kunst om jezelf te verkopen

USP of Uniqsue selling point of unieke verkoopsargument is een term die voor het eerst door marketeers werd gebruikt om te beschrijven hoe hun producten verschillen van die van de concurrenten. Het wordt meestal uitgedrukt als “differentiatie”

Kerstgeschenk 2021: Gratis Review Badges op je website!

Eindelijk is het zover… We kunnen nog eens het eindejaar inzetten op dezelfde gezellige manier als vroeger, pre covid. Kerst en nieuwjaar worden opnieuw de lichtpuntjes in de duistere, koude winterperiode waarbij we echt gezellig samen genieten. Bij Team Made proberen we elk jaar een geschenkje te voorzien voor iedereen van goede wil… en dus …

Kerstgeschenk 2021: Gratis Review Badges op je website! Lees verder »

Scroll to Top