Online Marketing Beernem - Digitale groei in 2021
Digitaal groeien in 2021 met Online marketing

Online marketing Beernem

Wat is online marketing?

Doe jij vanuit Beernem aan online marketing, digitale marketing of internet marketing? Wellicht wel… anno 2021 kan je er niet meer rond. Iedereen streeft wel één of andere marketingdoelstelling na via het internet of gerelateerde digitale technologieën (lees: Wat is online marketing in 2021).

Online marketing staat niet stil en volgt het tempo van de technologische evolutie. En die gaat anno 2021 als een trein. Wil jij die trein niet missen? Dan moet je nu handelen. Nieuwe strategieën worden ontwikkelt aan een razende snelheid. Als je zorgt dat je mee bent kan het een enorm groei potentieel met zich mee brengen.

Online marketing Beernem en SEO

Waarom is online marketing in 2021 van belang, zelfs in Beernem?

Gezien de hele wereld vandaag wordt geconfronteerd met de nadelen van een maatschappij die fysiek dicht op elkaar leeft, gaan mensen meer en meer op zoek naar online alternatieven.

Dat geldt op vlak van werk en sociale contacten, maar ook op vlak van winkelen, eten en zoeken naar dienstverleners. Het online verhaal is nog nooit zo belangrijk geweest.

2020 was voor iedereen een moeilijk jaar. Ben je als bedrijf of ondernemer echter niet online actief en gebruik je niet de juiste strategie, dan zal 2021 zo mogelijk nog zwaarder worden.

Online marketing Beernem in 2021

We leven in een tijdperk waarin internet het heeft overgenomen. Onze dag begint ermee en eindigt ook met internet. Het is niet meer dan normaal dat bedrijven in Beernem zich concentreren op digitale marketing in plaats van conventionele en traditionele marketing.

Met de evolutie van de digitale wereld is ook de benadering van hoe men de klant benadert gewijzigd. Zowel bij particullieren als bedrijven (B2B) is de aanpak meer en meer gefocust op de digitale wereld.

Doen alsof de online wereld niet bestaat kan anno 2021 niet langer. Denken dat jou zaak of bedrijf niet kan winnen dankzij de online mogelijkheden is absurd.

In tijden van pandemieën en lockdowns is de enige rationele aanpak om significante resultaten te halen online en digitaal.

Om vanuit Beernem meer klanten te werven en samen te werken met meer bedrijven, is er op dit moment geen beter alternatief voor digitale marketing.

Online marketing is veel meer dan webshops
Online marketing gaat om veel meer dan webshops en e-Comm

Voordelen van online marketing Beernem?

Wij geloven sterk in de idee dat iedere professionele zaak waar een ziel in zit kan groeien. We zijn ervan overtuigd dat jij je klanten nog steeds het best bedient en helpt op maat en met een persoonlijke aanpak. Doe je dat altijd al zonder veel online aandacht… Dan kan je nog steeds doen.

ER IS EEN MAAR… Als het gaat om nieuwe klanten, nieuwe leads, mensen die jouw expertise nog niet kennen. Dan is het een ander verhaal. In de toekomst zal jouw online voetafdruk nog belangrijker worden.

Vóór Corona zochten 50% van je klanten je eerst online op, voor ze met je in contact kwamen. Nu, tijdens Corona en erna wordt verwacht dat dit zal oplopen tot 70%. De eerste kennismaking met een bedrijf is dus meer en meer online.

Daar win of verlies je die potentiële klant. Gezien je vooraf wordt ‘gecontroleerd’ kan je dus beter maken dat je online verhaal klopt als een bus.

Maakt jouw concurrent een betere eerste (online) indruk dan jou? Dan ga je voor de bijl wat die klant betreft. Dan zal hij zijn kansen wagen bij die concurrent.

Als je gewoon heel hard en goed werkt met weinig tot geen online marketing, krijgt je niet de juiste zichtbaarheid om jouw bedrijf te laten groeien.

Team Made is een online marketing bureau dat je helpt om een strategie te bepalen waarmee jij op je eigen maat maar efficient kunt werken aan je digitale verhaal. Als je verhaal ook online klopt, zorgt het voor een aanzienlijke impact op de groei kansen van je zaak. uw algehele bedrijf.

Hoe helpen we bedrijven uit Beernem met online marketing?

Als ondernemer heb je wellicht al gemerkt dat de juiste aanpak niet evident is. Online marketing Beernem is niet altijd makkelijk. Inzetten op Facebook, of Instagram, of Linkedin? Enkel met je website via zoekmachines? Via advertenties op Google?

Er is zoveel en iedereen vertelt je wel iets anders. Veel bedrijven hebben geen strategie en hebben bijgevolg een aanpak die niet werkt.

Een duurzame en strategische digitale marketingaanpak helpt jouw ​​bedrijf te groeien op de manier en het tempo die jij verkiest. Volgens jouw doelen en volgens jouw budget.

Marketing is altijd een geheel van actoren en factoren die samenwerken om je doelen te behalen. In de ideale situatie werken je offline marketing hand in hand met je online marketing. Afhankelijk van je doelen zullen verschillende elementen op elkaar inspelen.

Hier komt het begrip sales funnel om de hoek kijken. Het gaat om het systeem/proces die je de potentiële klanten laat doorlopen. Hoe beter elk element op all andere is afgestemd, hoe groter jou kans op succes.

Voordelen online marketing Beernem:

  • Gigantisch potentieel en groeimarge
  • Meetbaar en werkbaar
  • Gericht adverteren
  • Goedkope advertenties
Online marketing en SEO

Ons doel is om jou in de goede richting te wijzen en je op weg te helpen. We bieden niet alleen onze diensten aan, we gaan op zoek naar een oplossing die echt past en op jouw maat is.

Hoe helpen we bedrijven uit Beernem met online marketing?

Team Made is een online marketing bureau uit Gent. We hebben historisch een band met Beernem. Online marketing Beernem was dus niet meer dan normaal.

We helpen ondernemers groeien door op hun maat de juiste digitale marketing strategie in te zetten.

Afhankelijk van je huidige aanpak, je doelstellingen, je sector en je noden bepalen we samen de juiste strategie waarbij verschillende marketing onderdelen samen werken om snel en efficient je doelen te bereiken.

Onze online marketing bestaat vooral uit:

Online marketing en SEO

Online Marketing Beernem: De juiste website

Het juiste webdesign vertrekt vanuit jou en je bedrijf. Heb je een logo en huisstijl? Wij bouwen een website die perfect aansluit bj jouw stijl en imago. Wil je een nieuwe huisstijl of logo? Ook daar leven we ons graag in uit. Het hele proces verloopt vlot en efficiënt zodat je snel kunt genieten van je nieuwe website. Mobielvriendelijk, snel laden, modern, gemaakt voor conversie en makkelijk zelf aan te passen.

Wij bouwen hoofdzakelijk WordPress websites…want dat is de BOM.


Online Marketing Beernem: e-Commerce & Webshops

Vandaag is een webshop of e-commerce site bijna onmisbaar. Het is in tijden van lockdown één van je enige zekerheden. Je webshop blijft altijd je klanten bedienen. Een makkelijk te beheren webshop met betaalmogelijkheden voor iedereen.

Een webshop kan heel standaard of volledig gepersonaliseerd. Je kunt ook diensten verkopen via een webshop.


Content Creatie

Afhankelijk va jouw verwachtingen en noden is bijkomende inhoud creatie nodig. Dat kan tekstueel, maar ook afbeeldingen en video kunnen belangrijk zijn om je doelen te behalen. De juiste content voor de juiste mensen. Dat is de basis van een goede strategie.

Goede unieke content groeit niet aan de bomen. Er gaat vaak een lang proces aan vooraf. Bij het produceren van content voor je website, voor je social media of je SEO staat je eigen bedrijf en je klanten altijd in een centraal.


Digitale Advertenties

Laat je bedrijf groeien en trek klanten naar je website via advertenties op sociale media. Een goede zet voor online marketing Beernem.

Groeien via sociale media is één van de snelste en makkelijkste manieren om je klanten bestand uit te breiden. Je digitale advertenties behoren tot een marketing geheel waarbij je website een cruciale rol speelt.

Zowel op sociale media als op zoekmachines kunnen advertenties een groot verschil maken. Beide vereisen specifieke technieken, maar beide kunnen erg rendabel zijn.


Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

We willen allemaal bovenaan de zoekresultaten in Google staan. Dat lukt niet zomaar. Google hanteert specifieke regels en AI-algoritmes bepalen jouw positie. Het is niet altijd eenvoudig, maar we kunnen je vast en zeker helpen aan een betere ranking. Een ranking waardoor je wordt gevonden en je meer klanten aantrekt.

Het optimaliseren van je website in functie van een betere ranking in de zoekresultaten noemen we SEO. Onze experts kunnen jouw website boosten naar de eerste pagina.


Marketing Automatisatie

We zetten je landingspagina op, starten je leadgeneratie, verzorgen je lead magnet, automatiseren je e-mailcampagnes en gaan op zoek naar je klanten. We bouwen niet alleen je sales funnel, we leiden er ook je nieuwe klanten naartoe. “The money is in the list”

Automatisatie is de sleutel om snel meer klanten naar je bedrijf te leiden.


Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, … We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Heb je een online project? Ben je op zoek naar iemand die er mee zijn schouder wil onderzetten? Team Made staat voor je klaar.

Stuur ons een berichtje, een mailtje, een sms of ‘appje’.
Of bel ons op voor een snel onder-onsje.

Of:

+32 475 556 200

Scroll naar top