Monster Site Challenge | | Team Made Webdesign SEO

Monster Site Challenge

Alles over de Monster Site Challenge, de actie in kader van De Warmste Week
 
 

In kader van De Warmste Week doe Team Made een actie: “De Monster Site Challenge”. Met deze actie zetten we ons in voor kinderen die zich in een kwetsbare situatie bevinden. Lees er hieronder alles over en bekijk onze actie-pagina. (DE ACTIE IS VOORBIJ)

Wat of wie is Team Made?

Team Made is een digitaal marketingbureau. “MADE” verwijst naar de naam van de oprichter; MAtthijs DEnnis. Team staat dan weer voor het netwerk aan talenten en experts waar een partnerschap en samenwerking wordt mee aangegaan.

Wat doet Team Made

We maken websites en doen marketing campagnes voor hoofdzakelijk kleine tot middelgrote ondernemingen in de dienstensector.

Daarnaast houden we ervan om startende ondernemingen en projecten te ondersteunen door hen te helpen groeien.

Websites, promo, facebook, advertenties, … alles wat met online marketing te maken heeft neemt vaak veel tijd in beslag. Dat is waar wij instappen. We nemen het online luik voor onze rekening. We bouwen de websites, we zetten de sales funnel op poten en adverteren voor onze klanten. Daardoor kunnen de ondernemers zich bezighouden met het daadwerkelijk runnen van hun project.

Waarom een actie voor Uilenspel VZW?

 

Uilenspel biedt buurtgerichte schoolse ondersteuning aan huis voor kinderen uit maatschappelijke kwetsbare gezinnen in Gent.  Met andere woorden ze geven huiswerkbegeleiding aan kinderen die het echt nodig hebben. Hiervoor werken ze met honderden vrijwilligers. Zij gaan 1u/week langs bij een gezin in hun buurt voor huiswerkbegeleiding en meer.

logo-uilenspe1lMeer dan 15 jaar geleden, toen er nog geen sprake was van Uilenspel VZW gaf ik zelf ook huiswerkbegeleiding bij een gezin in mijn buurt. Het gezin was afkomstig uit Servië en de kinderen hadden het niet makkelijk. Ik heb er 7 jaar lang huiswerkbegeleiding gegeven en heb zelf ervaren hoe het een invloed had op de situatie van het hele gezin. Ondertussen zijn die kinderen opgegroeid, hebben ze een leuke job en hebben ze zelf een gezin. Ze zijn perfect geïntegreerd.

Werk in combinatie met een eigen gezin en eigen kinderen maken het moeilijk tot onmogelijk om zelf nog aan huiswerkbegeleiding te doen. Via onze actie willen we toch ons steentje bijdragen en de vrijwilligers van Uilenspel een hart onder de riem steken. We hopen met de actie een mooi bedrag te verzamelen om de werking van de VZW nog beter uit te bouwen.

Wat houdt de actie in?Monstertopbig-300x300

 

Onze actie bestaat hoofdzakelijk uit het bouwen van (basis) websites. We bouwen die websites aan een fractie van de normale prijs. We helpen kleinere ondernemers en zelfstandigen, starters en VZW’s door hen de kans te geven om zich met een professionele website op de digitale kaart te zetten.

!! CONCREET: BASISWEBSITE

In het website pakket zit alles dat je nodig hebt voor een professionele website op maat van je initiatief. Dat is onder meer het volgende:

 • Volledige website
 • Minsten:
  • Homepagina
  • About pagina
  • Diensten pagina
  • Nieuwspagina en nieuwsberichten
  • Contactpagina
  • Contactformulieren (of aanvraagformulieren voor vb offerte)
  • Privacy en algemene voorwaarden
 • Cookies en GDPR compliant
 • Indien nodig: domeinnaam met SSL certificaat en hosting (1 jaar)
 • Toevoegen andere functionaliteiten (vb: online boeken of webshops) is mogelijk. Maar dan maken we een specifieke nieuwe prijsberekening voor dat project.

Omdat niet iedereen op zoek is naar een (nieuwe) website, hebben we ons actie aanbod uitgebreid met 2 andere diensten: Logo design en een marketing strategie sessie.

Al wie interesse heeft kan voor zijn initiatief een nieuw en betaalbaar logo laten ontwikkelen. We richten ons vooral op starters, maar iedereen kan een logo aanvragen (ook VZW’s, sportclubs, bedrijven, zelfstandigen,…).

!! CONCREET: LOGO DESIGN

 • We stellen de aanvrager heel wat vragen om te zien welke soort onderneming het is en welke verwachtingen ze hebben. (Kleuren, smaken, voorkeuren, tekst, grafisch of beide, …)
 • Op basis van de antwoorden maken we minstens 3 ontwerpen.
 • De voorkeur wordt aan ons doorgespeeld samen met opmerkingen en aanpassingen.
 • We doen 1, 2 of 3  revisies van het logo tot de aanvrager tevreden is.

Voor deze actie kan je al een logo krijgen vanaf 147€, inclusief alle revisies. Voor ieder logo die we ontwerpen gaat de helft van de opbrengst naar Uilenspel


!! CONCREET: MARKETING SESSIE

Iedereen met vragen over zijn of haar online marketing kan een strategiesessie aanvragen. Samen nemen we je huidige marketingstrategie onder de loep en analyseren we het resultaat. We bespreken de doelstellingen en de gebruikte strategie. We geven tips, advies en nieuwe inzichten om die doelen sneller en efficiënter te halen. Als ondernemer leer je heel wat over de zin en onzin van sociale media en online advertenties.

 

 • Een gesprek van min 1u.
 • Een klankbord voor je online marketing strategie.
 • Een analyse van je gebruikte strategie in functie van je doelstellingen
 • Tips, advies en nieuwe inzichten: andere denkpistes, alternatieve aanpak, optimaliseren van je sales funnel, ….
 • Afhankelijk van de afstand en de mogelijkheden kan het gesprek online of offline gebeuren.

Voor een strategiesessie betaal je 97€.
Afhankelijk van eventuele kosten gaat minstens de helft naar Uilenspel.


Hoe kunnen geïnteresseerden deelnemen?

Speciaal voor De Warmste Week hebben we een actiepagina gebouwd. De bezoekers zullen snel zien dat het op maat van de doelgroep van Uilenspel werd gemaakt (kinderen van eerste en tweede leerjaar).

Op die pagina kunnen de kinderen een monster zoektocht houden. Tegelijk kunnen andere bezoekers daar meer te weten komen over onze actie. Je kunt via die pagina een aanvraag doen voor één van de aangeboden diensten.

Uiteraard kan je ook telefonisch of per mail een aanvraag doen.

Doe je een aanvraag? Dan nemen we direct contact op en maken we een afspraak. We bespreken samen alle verwachtingen, noden, wensen en voorkeuren voor je nieuwe website. Op basis daarvan maken we een eerste ontwerp. Alle feedback en opmerkingen worden meegenomen en verwerkt in een gloednieuwe professionele website. Na een volgende revisie- en testronde zetten we alles op punt volgens jouw wensen. Daarna ga je online met je nieuwe site.

Ook voor een logo wordt op soortgelijke manier gewerkt. Alleen communiceren we hier vaker vanop afstand. Opmerkingen en feedback kunnen perfect telefonisch of per mail worden uitgewisseld.

Interesse?

Heb jij interesse in het aanbod van deze actie? Neem dan snel contact met Team Made op.

Dat kan via info@teammade.be , via +32475 556 200 of via onderstaand formuliertje.

Ken je iemand voor wie de actie ook interessant zou kunnen zijn? Stuur hem dan zeker de link naar onze actie door.
Deel dit bericht en onze monsterpagina met al je vrienden… ook zo help je om van deze actie een succes te maken.

Meer berichten om je online aanwezigheid te verbeteren

Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, ... We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Scroll naar top